Cumhuriyet İlkokulu

WEB https://usakcumhuriyetio.meb.k12.tr
Adres : Ünalan Mah. Müjde Sok. No52 Merkez/UŞAK
VİZYON : KENDİNİ SÜREKLİ YENİLEYEN, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, ANALİZ VE SENTEZLER YAPABİLEN, İDEAL TAŞIYAN GENÇLERİN YETİŞTİĞİ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN AKLA VE BİLİME DAYALI EĞİTİM ORTAMINDA, HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLANDIĞI, DÜNÜ BUGÜNE, BUGÜNÜ YARINA BAĞLAYAN, KÖPRÜLERİN KURULDUĞU, YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, PERSONEL, ÖĞRENCİ VE VELİLERİN EL BİRLİĞİ İLE ÇEVREDE, BÖLGEDE VE ÜLKEDE ETKİN VE NİTELİKLİ BİR MODEL OKUL OLMAKTIR.
MİSYON : BİZ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAYARAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ KENDİNE GÜVENEN VE ÇAĞDAŞ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BİRER ELEMANLARI OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK, ÇAĞIN İHTİYAÇ CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK, DOLAYISIYLA DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ.
BAŞARILAR : Satranç, Halk Oyunları, Akıl ve Zeka Oyunları, Kız ve Erkek Jimnastik Takımlarında ilde ve iller arası birincilik,ikincilik ve üçüncülük dereceleri ile örnek başarılar elde edilmiştir.Şiir,resim ve kompozisyon dallarında öğrencilerimizin ulusal düzeyde başarılar elde edilmiştir.

Saatler : 08.30 14.45
Yabancı Dil : ingilizce
Servis : Özel
Ulaşım : Şehir Merkezinde
Yerleşim Yeri : ÜNALAN MAH. MÜJDE SOK. NO:52 MERKEZ UŞAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir Merkezinde
Kontenjan Bilgileri : BAZI SINIFLARDA MEVCUDU 30 ALTI VAR
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 100/100
Sportif Etkinlikler : JİMNASTİK TAKIMI, HALK OYUNLARI TAKIMI, SATRANÇ EKİBİ, AKIL VE ZEKA OYUNLARI EKİBİ Futbol Takımı
Bilimsel Etkinlikler : TEKNOFEST KATILIM E TWİNİNG PROJELERİ
Proje Çalışmaları : BEYAZ BAYRAK, OKULUM TEMİZ, SIFIR ATIK BELGELİ OKUL, BESLENME DOSTU OKUL.